English

Bookmark and Share
 

Aktiviteter

Aktiviteter

 
Kajakk på Geirangerfjorden
Vi kan tilby våre gjester en uforglemmelig padletur på Geirangerfjorden! Ta turen utover og kom tett innpå fossefall som Frieren og De Syv Søstre. Her opplever du virkelig den dramatiske naturen på nært hold! Kombiner også gjerne med besøk på fjellgårder som Knivsflå og Skageflå.
 
Fjellturer
Vi kan bidra med ekspertise i planleggingen av kortere eller lengre fjellturer i området rundt Geiranger. Guidede turer kan organiseres til fjelltopper som Vinsåshornet, Laushornet og Geitfonnegga. Dere kan også bli med MS Geirangerfjord på sightseeing, for så å stige av og gå den dramatiske turen via Skageflå og Homlongsætra inn igjen til Geiranger.
 
Sightseeing
MS Geirangerfjord tar dere med på en 90 minutters sightseeing på Geirangerfjorden. Denne turen inneholder historiefortelling om fjorden, fjellgårdene og fossefalla. Turen går hele veien ut Geirangerfjorden, forbi fjellgårdene Knivsflå og Matvik, før båten snur og går inn igjen på motsatt side, forbi Syltavik, Blomberg og Skageflå. Turen går også forbi alle de kjente fossefalla som Bringa, Friaren, De Syv Søstre og Brudesløret. Denne kan også kombineres med ilandstiging i Skagehola, og vandring inn igjen til Geiranger.
 
Lunsj og historiefortelling på Westerås gård.
Ta lunsjen eller en kaffi på koslige Westerås gård, og bli servert mat i lag med historier om dramatikk på fjellgårdene i gamledager! Her får dramatiske skildringer frå livet på gården, blant annet fra rasulykken i 1907. Restauranten, som ligger i den gamle løa, ligger idyllisk plassert på fjellhylla, med fantastisk utsikt!
 
Opplev fjorden i RIB!
Hvis du vil oppleve fjorden med mest mulig fart og spenning, er dette måten! Vi ordner RIB med plass til 15 personer som gir deg en fartsfylt opplevelse av Geirangerfjorden!
 
Grillkveld på Utsikten!
Vi arrangerer grillkveld kombinert med matkurs i lag med vår kokk! Ta del i tilberedningen av maten og få gode tips og råd til grillsesongen! Maten kan tilberedes og nytes utendørs i vår hage. (Gruppebestilling)
 
Dalsnibba
Opplev den fantastiske utsikten over fjorden og omgivende bergstopper fra Dalsnibba 1500 moh.
 
Fjordsentre
Lær om fjord og fjell, fjordsentret forteller historien om  fjoren og dess folk gjenom en unik multimedieforestilling.
 
Helikopter-sightseeing
Også får den som er glad i fart og spenning kan du oppleve Geiranger fra høyden! Vi ordner med helikoptertur på alt fra 15 minutter og oppover! Kanskje er dette den aller mest spennende måten å oppleve den dramatiske naturen på?
 
Rappelering i Flydalsjuvet
For den aller tøffeste, kan vi i lag med vår samarbeidspartner innenfor ekstremsport, tilby rappelering i Flydalsjuvet! Dette foregår kun minutter fra hotellet, og er en særdeles luftig og spennende opplevelse! (Gruppebestilling)
 
Aking fra Dalsnibba
Ta bussen opp till Dalsnibba og suse ned på brett! Erfaren guide er med og oppmuntrer til akekonkurranse og annet gøy. (Gruppebestilling)
 
 
 
Ta gjerne kontakt for mer information!!