English

Bookmark and Share
 

Her finner du oss...

De Fire Utrolige Veiene til Geiranger

Geiranger kan nåes langs veien eller med en av de to flotte fergeturene.

  1. I området fra Gudbrandsdalen oppover Ottadalen og fjellovergangen over Grotli, kan det ligge snø om sommeren. 
    Turen fra Djupvasshytta til Geiranger er fantastisk. På denne strekningen ligger veien til Dalsnibba, 1500 m over havet. 
    Nede ved utsiktspunktet Flydalsjuvet, ligger Villa Utsikten Hotel & Restaurant.

  2. Den spektakulære Ørneveien er porten til Geiranger for turister som kommer fra Ålesund, Molde, Kristiandsund eller Åndalsnes. "The Golden Route" går fra Åndalsenes over Trollstigen til Geiranger. 

  3. Fergeturen fra Valldal til Geiranger er en av landets lengste og vakreste strekninger.

  4. Turen med ferge mellom Geiranger og Hellesylt er mer enn en vanlig fergetur. Innover fjorden passeres fantastiske fossefall; De syv søstre, Friaren og Brudesløret, gamle fraflytta fjellgårder og et storslått fjellandskap.

 

Transport i vårt område

Classic Norway gir deg et komplett stykke Norge i løpet av én tur! Gjennom en reiserute på bare 15 mil inviterer vi dere til å oppleve den unike naturen, de mange sanseinntrykkene og de sterke kontrastene – fra de mest ekstreme fjellformasjoner til en av verdens mest kjente havstrekninger! Dessuten – i tillegg vakker og vill natur - gir Classic Norway deg innsikt i og forståelse for områdets spennende historie og kultur

 
 
Classic Norway sine hoteller finner du innenfor veldig korte avstander, og det er kun 15 mil og 2,5 timers kjøring mellom ytterpunktene. Det er veldig god logistikk og infrastruktur i området, og du vil raskt og effektivt komme deg frem med bil, buss, tog, fly, ferge og charterbåt.

Som en ekstra bonus beveger du deg hele tiden deg i utrolig spennende områder med fjell, dal, fjord og hav. I tillegg finner du verdenskjente severdigheter som: Trollstigen, Trollveggen, Rauma Turistbane, Geiranger og Atlantehavsveien, for å nevne de mest kjente.

Vi er også i den uinike situasjon å ha tre hovedflyplasser i vår region: Vigra Flyplass i Ålesund, Molde Lufthavn i Molde og  Kvernberget i Kristianesund.
 
God tur!