Det er mye snakk om forbrukslån og hvordan de ikke er bra for noen. Det er stemmer ikke. Her skal vi se litt på andre lån og hvor mye andre lån koster sammenlignet med forbrukslånet. Det er nemlig viktig å huske på at bare fordi renten er litt høyere så betyr ikke dette nødvendigvis at ting er bedre. Du som forbruker av lån må tenke over mange aspekter av ditt lånebehov for å forstå nøyaktig hva slags innvirkning lånet du tar opp har for deg. Det spiller ingen rolle om du kjøper et hus eller om du kjøper noe annet. Det som teller er hvor mye du betaler over hele perioden.

Andre lån

Det finnes en skog av lån der ute som ikke gjør det noe lettere for oss å vite hva som passer oss best. Når du er på jakt etter et lån for å kjøpe et hus kan det hende at du blir fortalt om et annet type lån du kan kjøpe hus for. Det kan godt hende at noen foreslår at du tar opp et forbrukslån for å kjøpe deg en bil eller en hytte, mens det kan hende noen forslår at du bør ta opp mer lån på huset ditt for å pusse opp badet eller kjøkkenet hjemme.

På denne måten finnes det mange forskjellige forslag på hva som kan gjøres. Det som varierer er hva som er best å gjøre i de forskjellige situasjonene. Når du ser på dette og tenker over hva som er best for deg kan det godt være smart å tenke litt over hva som passer deg best. Det kan jo hende at du liker banken du har lånet i eller at du trives best med måten ting gjøres på der hvor du er nå. Det som er best er å følge litt med videre her.