telefon: +47 70 26 96 60 fax: +47 70 26 96 61 kontakt: villa@villautsikten.no
Villa Utsikten AS, N-6216 Geiranger, Norge
Dagsutflukter med bil
Hovedsiden
Om hotellet
Bilder
Her finner du oss
Restaurant Aida
Opplevelser
Kurs og møter
Bryllup
Priser
Villa Beds
Webkamera & Vær
UNESCO
Kontakt oss
Geiranger - Otta - Åndalsnes - Trollstigen - Geiranger
Fra Villa Utsikten går turen til Grotli og videre til Gudbrandsdalen om Otta. Fra Otta mot Dombås går turen videre gjennom flotte Romsdalen. Ta gjerne en pause ved berømte Trollveggen. Ta av mot Trollstigen like før Åndalsnes. Ha kamera klart, puss brillene og gjør deg klar til en fantastisk opplevelsestur over Trollstigen til "jordbærbygda" Valldal. Fergeturen Linge - Eidsdal og videre over fjellet til Geiranger på den luftige Ørneveien går tilbake til Villa Utsikten.
 
Villa Utsikten - Dalsnibba- Villa Utsikten
Utsiktspunkt 1500 moh. Bomvei fra Djupvatnet 5 km.
Kjør Geirangerveien opp til Djupvasshytta 1030 m.o.h. Denne veistrekningen går gjennom noe av det vakreste norsk natur kan by på. Veistrekningen fra Flydalsjuvet til Dalsnibba er tildelt gullmedalje for ingeniørkunst på Verdensutstillingen i Paris i 1900, 11 år etter at veien sto ferdig. Ved Djupvasshytta tar du av fra hovedveien og følger den 5 km lange Nibbeveien helt til topps.
Utsikten er majestetisk.

Briksdalen
Lengst inne i Oldedalen ligger Briksdalsbreen, en av de mest besøkte turistattraksjonane i Norge. Briksdalsbreen er den mest berømte av de mange brearmene til Jostedalsbreen.
Turen er 2.5 kilometer, og tar ca 45 minutter å gå. Brevandring på Briksdalsbreen er populært.

Ålesund 102 km fra Geiranger
Vest for Geiranger ligger Ålesund.
Kjør R 63 til Eidsdal, ta ferga over til Linge, derfra mot Sjøholt. Fra Sjøholt følges E136 til Ålesund.
 
Herdalssetra i Norddal
Dette er en flott familetur, der hele familien kan drømme seg tilbake til tiden da budeiene arbeidet på setrene om sommeren. På Herdalsseter, den største fellessetra for geiter i Norge, er det moderne seterdrift basert på 300 år gamle tradisjoner.
 
Lom
Turen til Lom fra Villa Utsikten tar ca 1,5 time hver vei. Lom sentrum er et knutepunkt mellom Østland og Vestand og har ett yrende folkeliv om sommeren. Lom stavkirke fra 1100-tallet, Norsk Fjellmuseum, Fossheim Steinsenter og Lom Bygdamuseum er viktige attraksjoner.